Trail Moixeró 2016, tot un éxit que es consolida

Els passats dies 13, 14 i 15 d'agost 600 corredors van prendre part a la Moixeró X-Trail que es va celebrar diumenge a Bagà. La cursa va estar dividida en dos recorreguts, un llarg de 39km i un curt de 17k. El recorregut va transcorrer per parc natural del Cadí Moixeró, amb unes vistes de compte de fades.

 La jornada va començar el dissabte a la tarda amb les curses XS per als més petits, que van transcorrer pel voltant de la Vila de Bagà. A la nit es va poder disfrutar d'un sopar popular a la plaça porxada que amb una temperatura ideal es va poder veure la plaça plena de gom a gom.

Al dia següents els corredors van pendre la sortida de la cursa de 39km amb un fred matiner que va anar canviant fins a convertir-se en calor pel sol que va fer que els corredors haguessin de patir de valent.

Més tard va sortir la cursa de 17km, amb una gran participació aquest any, que la va guanyar Adrià Duarri (1h 33m) i Anna Comet (1h 50m) en categoria masculina i femenina respectivament.

Com a novetat d'aquest any l'organització s'havia proposat minimitzar el tros d'asfalt, així que la tornada es va fer pel camí dels empedrats on els corredors es van poder refrescar i l'entrada a la Vila de Bagà es va fer per la Via Nicolau, on gràcies a la reconstrucció d'un pas del riu, es podia disfrutar de camí enlloc de l'asfalt final.

Els els germans Toti (prop de les 4h de cursa) i Tina (en 4h 45m) Bes van adjudicar-se la cursa llarga en categoria masculina i femenina respectivament.

Si voleu més informació, fotografíes i la classificació completa ho pdoeu trobar al web trailmoixero.cat.